profiel

Fontec is een subsidie adviesbureau, gespecialiseerd in het aanvragen van subsidies of andere vormen van financiering voor bedrijven en instellingen. Onze toegevoegde waarde ligt in het optimaliseren van uw subsidie-inkomsten, waarbij uw eigen inspanning tot een minimum wordt beperkt. Het succesvol ontwikkelen en realiseren van uw strategische ideeën en projecten tot subsidiabele activiteiten, is ons uiteindelijke doel.

Onze dienstverlening richt zich primair op het verwerven van subsidies voor projecten van onze opdrachtgevers. Door onze expertise, betrokkenheid en doelgerichte aanpak bieden wij onze klanten concrete en meetbare financiële resultaten. Hierdoor zijn wij in staat om op basis van ‘no-cure-no-pay’ met u samen te werken. Onze vergoeding is op die manier direct gekoppeld aan het succes van uw subsidieaanvraag!
 
Onze werkwijze is altijd afhankelijk van de specifieke situatie en behoefte van onze klanten. Uiteraard ondersteunen wij u in alle fasen van uw project, waarbij onze aanpak gericht is op het organiseren en beheersen van alle subsidieaspecten.